РЕШЕНИЯ

РЕШЕНИЯ

Оборудване за малък хотел

 

 

 
Ние предлагаме на нашите клиенти топ офертата - Оборудване за малък хотел до 40 легла 5999.00 лв. без ДДС за пералня, сушилня и каландър! Така Вие получавате комплексно оборудване за пране, сушене и гладене, което позволява обработването на около 100 кг. пране на ден. Оборудването е изключително подходящо за  малки хотели, ресторанти, детски градини и др. обекти с този капацитет. Машините, които предлагаме в комплекта, са с максимално опростено управление, много надеждни и с дълъг живот.

 

Обществени перални с монети!

 

 

ALLIANCE LAUNDRY SYSTEMS, най-големият производите в света на професионално перално оборудване, предлага широка гама уреди с марка SPEED QUEEN, предназначени за индивидуални перални за саомобслужване. Машините са направени така, че да бъдат лесни за инсталация и експлоатация. На първо място самият контролен панел е опростен и потребителят може свободно да оперира с машината още от първия път. Предният панел показва ясно главните характеристики във всеки цикъл нa пране или сушене. Дисплей показва времето, оставащо до края на програмата, така че потребителят знае кога точно тя ще приключи. Пералните се предлагат с различни видове захранване – електрическо, с топла вода или с парa. Сушилните от своя страна могат да бъдат захранени с пара, електричество или газ. Всички тези опции правят тези уреди изключително удобни и икономични за създаването на обществена пералня на самообслужване.

 

 

Ателие за химическо чистене с RENZACCI

/ дата: 13.03.2013 /

Иновациите винаги са били силната страна на машините RENZACCI. Благодарение на 45 – годишния опит на RENZACCI в производството на индустриално оборудване за пране и химичесо чистене сега на нашите клиенти можем да предложим най-широк и пълен диапазон на професионални машини с революционни подобрения и отлично качество, изключително енергоспестяващи и лесни за експлоатация. Те са подходящи за оборудване на хотели, болници, обществени ателиета за пране и химическо чистене.

 

СПЕЦИАЛНА ПРОМОЦИЯ

 

 

Whirlpool

Възползвайте се от изключителното предложение за отстъпка от 45% на всички уреди на Whirlpool, налични на склад!

    Фритюрници - газови и електрически;
    Скари - газови и електрически;
    BAIN MARIE;
    Хладилни и фризерни маси;
    Саламандри.

За повече информация, моля, посетете раздел "ПРОМОЦИИ" или се свържете с нас.

Бариерни перални машини за болници!

 

 

За да отговаря прането в болниците на изискванията за хигиена, предлагаме на вашето внимание бариерните машини на PRALMA. Те са подходящи там, където е необходимо разделянето на мръсното от чистото пране чрез хигиенна бариера, като по този начи се постига най-висока степен на чистота. При тези машини мръсното пране се слага от едната страна на машината, а чистото пране се изважда от задната част на машината. Така потребителите могат да бъдат сигурни, в абсолютната хигиена при пране!