ЗА ФИРМАТА

ЗА ФИРМАТА

Уважаеми дами и господа,

            “Класико” ЕООД е фирма с над 20 годишна история на пазара, с богата традиция във вноса, търговията и поддръжката на професионална техника за пране, сушене, химическо чистене и гладене.
Фирмата предлага пълната гама професионални кухненски продукти на Whirlpool Professional, подходящи за оборудване на ресторанти, заведения за бързо хранене, детски кухни, социални заведения и др.
             "Класико" ЕООД е вносител на нискооборотни и високооборотни професионални перални машини, /5-120 кг./, сушилни, машини за химическо чистене, специализирана гладачна техника и каландри, конвейри, опаковъчни машини и манекени в широк спектър на капацитет и възможности. Подходящи са за оборудване на хотели, болници, санаториуми, ателиета за пране и химическо чистене, детски градини, социални заведения, общежития, предприятия от хранително-вкусовата промишленост, шивашки фабрики. Притежават отлични технически параметри, удобни и лесни са за експлоатация. Машините, които предлага фирмата са съобразени с всички европейски изисквания за качество.
              “Класико” ЕООД е официален дистрибутор за България на : "Alliance Laundry Systems" САЩ, "Domus" - Испания, “Grandimpianti “ - Италия, “KAAN” - Италия, "Sidi" Италия, "Eolo" Италия, “Silc” - Италия, “Renzacci” - Италия, “Pralma” - Полша, “Lavenda” - Италия, "Schulthess" Швейцария в областта на професионалното оборудване за пране и химическо чистене.
              “Класико” ЕООД е официален дистрибутор за България на следните производители на професионално кухненско оборудване: "Whirlpool Professional" САЩ, "Tecnoeka" Италия, "Stratog" Италия, "MAIA" Италия, "Eurotec" Италия, "IceTech" Испания, "Vimitex" Гърция, "Bambas Frost" Гърция, "Arisco" Турция.
              Фирмата разполага със собствена сервизна мрежа и предлага гаранционен, следгаранционен сервиз и резервни части за всички внасяни машини.    

            “Whirlpool Professional” – САЩ е основана през 1911 г. в Бентън Харбър, Мичиган и през годините просперира и се превръща в световен водещ производител и търговец на професионално кухненско оборудване.
              “Renzacci” – Италия, създадена през 60 год. на 20 век е едно от големите имена в областта на световното химическо чистене и обществените перални, обогатила бранша със своите изследователски открития и иновативни решения.
              “Grandimpianti “ – Италия оборудва пералното стопанство на малки и средни предприятия повече от тридесет години. Основното предимство на уредите е оптимално представяне на качество и цена, в технически и икономически аспект.
              “Pralma” – Полша е производител на професионални перални и сушилни.
              “Silc” – Италия е спецализирана в производството на гладачна техника за цялостно оборудване на предприятия от леката промишленост.
              “KAAN” – Италия е производител на перални, сушилни и каландри.
              “Maytag”– САЩ е производител на битови и професионални перални и сушилни, водещ производител на домакински хладилници в САЩ.
              “Lavenda” - Италия е отвърден производител на професионална сушилна техника. 
            

"Класико" ЕООД е сертифицирана по ISO9001:2008.