Menu
Your Cart

Озонов шкаф O3

Озонов шкаф O3
Озонов шкаф O3
Озонов шкаф O3
Озонов шкаф O3
Озонов шкаф O3
Озонов шкаф O3
Озонов шкаф O3
Озонов шкаф O3
Озонов шкаф O3

Шкафът O3 деодорира и санитаризира по съвсем естествен начин, без да използва никакви химикали. Почистващата технология на O3 генерира озон през първата фаза на цикъла (около 1/3 от зададеното време). Пред оставащото време уредът разрушава напълно озона вътре и регенерира чист кислород без каквито и да било остатъци. Вратите могат да бъдат отворени само след като озонът е разграден докрай (прави се проверка с PPM детектор). Така уредът е безопасен за хората и природата.

Oксидиращите свойства на озона след неговото откриване са причина за неговото широко използване в борбата с вируси, бактерии и др. Механизмът на действие на озона върху вирусите не води до тяхното унищожаване,  а до блокиране на техните специфични рецептори за свързване с клетките и така до тяхното обезвреждане. Блокира се репродуктивният механизъм за възпроизвеждане на вируса в неговата първа фаза: инвазия в клетките.

O3 неутрализира и най-упоритите миризми: пот, урина, повръщано, пушек от огън или цигари, миризми от домашни любимци, кухненски миризми, мухъл, молци, бои и лакове и др. Може да бъде използван за различни предмети: облекла, гащеризони, обувки, ботуши, шапки и спортни каски; но и за домашен текстил, като възглавници, одеяла, покривки, завеси и т.н. Той е особено ефективен при облекла, изработени по поръчка и театрални костюми, които не могат да се перат и гладят ежедневно.

Озонът напълно премахва миризмите от тъканите, без да ги уврежда, и преди всичко дезинфекцира дрехите, създавайки възхитително усещане за свежест. Този шкаф може лесно да бъде инсталиран навсякъде с обикновен щепсел. Не се нуждае от специална поддръжка, нито периодична смяна на филтрите, което може да повлияе на текущите разходи. Мощният му озонов генератор и широчината му позволяват висока производителност. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Предпазна блокировка на вратата;
  • Брояч на циклите;
  • Високоефективни лампи за постоянна санитаризация;
  • Без филтър с активен върлен;
  • Малък дисплей за визуализация;
  • Три програми с предварително зададено време;
  • Рафтове с регулация във височина;
  • Акустичен и визуален сигнал за края на цикъла;
  • Предупреждение за изключване на лампата.

 

 

Потърсете ни за допълнителна информация

GSM:   0897954404
Viber:  0897954404
E-mail: office@classico.bg

0.00лв.
без ДДС: 0.00лв.
  • Арт. №: Озонов шкаф O3