Menu
Your Cart

Оборудване за химическо чистене

Системата за мокро почистване (Wet Cleaning) възвръща чистотата и свежестта на най-деликатните дрехи с помощта на водата. Благодарение на постоянното развитие можем да предложим най-добрите програми за пране, сушене и довършителни дейности, специално предназначени за дрехи, които се нуждаят от най-добро третиране.

Мокрото почистване е система, която се появи през последните години като алтернатива на химическото чистене - методът, който традиционно се използва от ателиетата за химическо чистене, но който разчита на използването на разтворители като перхлоретилен.

Машини за химическо чистене с революционни подобрения и отлично качество, изключително енергоспестяващи и лесни за експлоатация, гладачни преси, гладачни маси, манекени за гладене, маси за почистване на петна, опаковъчни машини, койвейри и др. Подходящи за оборудване на хотели, болници, обществени ателиета за пране и химическо чистене. Специализирана техника за гладене и почистване на петна, конвейри и опаковъчни машини, парогенератори.