Menu
Your Cart

Оборудване за WET CLEANING

Системата за мокро почистване (Wet Cleaning) възвръща чистотата и свежестта на най-деликатните дрехи с помощта на водата.

 

Благодарение на постоянното развитие можем да предложим най-добрите програми за пране, сушене и довършителни дейности, специално предназначени за дрехи, които се нуждаят от най-добро третиране.

 

80%

В днешно време 80% от петната са разтворими във вода (концепция за мокро почистване).

 

20%

Само 20% от петната не са разтворими във вода (концепция за химическо чистене).

 

Използване на вода за грижа за деликатни дрехи

Със системата за мокро почистване на Domus е възможно да се създаде екологично ефективен бизнес за пране.

 

Мокрото почистване е система, която се появи през последните години като алтернатива на химическото чистене - методът, който традиционно се използва от ателиетата за химическо чистене, но който разчита на използването на разтворители като перхлоретилен.

 

Модерната система за мокро почистване ви позволява да създавате най-добрите програми за пране, почистване, сушене и професионално довършване на прането, като обръщате специално внимание на деликатните дрехи или тъкани, изискващи по-нежно третиране. Това е революционен метод, който отстранява 80% от съвременните петна, основан на използването на биоразградими препарати и без използването на каквито и да било химикали. Нарастващият натиск от новите екологични разпоредби, съчетан с повишената екологична осведоменост на клиентите, означава че ако планирате да създадете бизнес за промишлено пране, системата за мокро почистване е задължителна. Няма съмнение, че този екологичен метод на почистване ще придаде добавена стойност на вашия бизнес, като го отличи от другите перални в зоната на влияние.

Кои машини и оборудване на Domus са снабдени с технологията Wet Cleaning?

 

Професионалните и индустриалните перални машини Domus са оборудвани с новия микропроцесор TOUCH II, който улеснява създаването и използването на най-добрите програми за Wet Cleaning. Цялата гама, от HPW-8 с капацитет 8 кг до DHS-120, е оборудвана с най-добрите характеристики, включително автоматична система за смесване на вода с различни температури, барабан от неръждаема стомана и Efficient Drum, за по-мощна механична работа. Опцията за рециклиране на вода е предназначена за оптимизиране на резултатите на системата.

 

В унисон с оборудването за пране Domus обръща внимание на линията сушилни ECO-ENERGY, специално проектирани за постигане на най-добри резултати със системата за мокро почистване, благодарение на най-съвременните характеристики: система за възстановяване на въздуха, интелигентен сензор за влага, барабан с вдлъбнати перфорации, за да се осигури максимална грижа за деликатните дрехи...

 

Налични са и резервоарите за възстановяване на вода и перилни препарати ECOTANK, които предлагат икономия на повече от 70% вода всяка година. Предлагат се маси за довършителни дейности и манекени за перфектно професионално завършване. Цялото оборудване е проектирано така, че да пести енергия, да намалява потреблението на вода, да използва екологични препарати и да предлага оптимални нива на чистота и ефективност.

 

Открийте всичко, което системата за мокро почистване може да предложи на вашата пералня!Производител: Domus
Професионална пералня Domus с високооборотна центрофугаСтрана на произход: ИспанияКапацитет 8 кг. сухо пранеСкорост на центрофугата 1250 об/мин.Висок G-фактор 450Микропроцесорно управление с пълно програмиране на 1000 програми и TOUCH CONTROL4.3" тъчскрийн дисплей37 езика, включително българскиUSB п..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Професионална пералня DomusСтрана на произход: ИспанияКапацитет 10-11 кг. сухо пранеСкорост на центрофугата 1250 об/мин.Висок G-фактор 450Микропроцесорно управление с пълно програмиране на 1000 програми и TOUCH CONTROL4.3" тъчскрийн дисплей37 езика, включително българскиUSB порт за актуализиране на ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Индустриална пералня DomusСтрана на произход: ИспанияКапацитет 10 - 11 кг. сухо пранеСкорост на центрофугата 1300 об/мин.Висок G-фактор 500Микропроцесорно управление с пълно програмиране на 1000 програми и TOUCH CONTROL7" тъчскрийн дисплей37 езика, включително българскиUSB порт за актуализиране на с..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Индустриална пералня Domus Страна на произход: ИспанияКапацитет 13 - 14 кг. сухо пранеСкорост на центрофугата 1204 об/мин.Висок G-фактор 500Микропроцесорно управление с пълно програмиране на 1000 програми и TOUCH CONTROL7" тъчскрийн дисплей37 езика, включително българскиUSB порт за актуализиране на ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Индустриална пералня Domus Страна на произход: ИспанияКапацитет 18 - 20 кг. сухо пранеСкорост на центрофугата 1133 об/мин.Висок G-фактор 500Микропроцесорно управление с пълно програмиране на 1000 програми и TOUCH CONTROL7" тъчскрийн дисплей37 езика, включително българскиUSB порт за актуализиране на ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Индустриална пералня Domus Страна на произход: ИспанияКапацитет 22 - 25 кг. сухо пранеСкорост на центрофугата 1071 об/мин.Висок G-фактор 450Микропроцесорно управление с пълно програмиране на 1000 програми и TOUCH CONTROL7" тъчскрийн дисплей37 езика, включително българскиUSB порт за актуализиране на ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Индустриална пералня DomusСтрана на произход: ИспанияКапацитет 28 - 31 кг. сухо пранеСкорост на центрофугата 1024 об/мин.Висок G-фактор 450Микропроцесорно управление с пълно програмиране на 1000 програми и TOUCH CONTROL7" тъчскрийн дисплей37 езика, включително българскиUSB порт за актуализиране на с..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Индустриална пералня DomusСтрана на произход: ИспанияКапацитет 35 - 39 кг. сухо пранеСкорост на центрофугата 966 об/мин.Висок G-фактор 450Микропроцесорно управление с пълно програмиране на 1000 програми и TOUCH CONTROL7" тъчскрийн дисплей37 езика, включително българскиUSB порт за актуализиране на со..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Професионална сушилня DomusСтрана на произход ИспанияКапацитет 8 кг. сухо пране Производителност 12 кг/часЕлектронен MICRO M програматорНастройка на температурата и времето за сушенеРеверс на барабанаКорпус от висококачествена стомана със SKIN PLATE покритиеБарабан от поцинкована стоманаОбем на бара..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Професионална сушилня DomusСтрана на произход ИспанияКапацитет 10 кг. сухо пране Производителност 15 кг/часЕлектронен MICRO M програматорНастройка на температурата и времето за сушенеРеверс на барабанаКорпус от висококачествена стомана със SKIN PLATE покритиеБарабан от поцинкована стоманаОбем на бар..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Индустриална сушилня DomusСтрана на произход ИспанияСерия ECO EnergyВисокоефективна система за сушене, която минимализира времето и намалява разходите с до 40% на цикълКапацитет 11-12 кг./цикълПроизводителност 21,7 кг./часмикропроцесорно управление и свободно програмиране с цветен touch screen диспл..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Индустриална сушилня DomusСтрана на произход ИспанияСерия ECO EnergyВисокоефективна система за сушене, която минимализира времето и намалява разходите с до 40% на цикълКапацитет 13,5-15 кг./цикълПроизводителност 29 кг./часмикропроцесорно управление и свободно програмиране с цветен touch screen диспл..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Индустриална сушилня DomusСтрана на произход ИспанияСерия ECO EnergyВисокоефективна система за сушене, която минимализира времето и намалява разходите с до 40% на цикълКапацитет 16,5-18,3 кг./цикълПроизводителност 30 кг./часмикропроцесорно управление и свободно програмиране с цветен touch screen дис..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Индустриална сушилня DomusСтрана на произход ИспанияСерия ECO EnergyВисокоефективна система за сушене, която минимализира времето и намалява разходите с до 40% на цикълКапацитет 22-24,3 кг./цикълПроизводителност 40 кг./часмикропроцесорно управление и свободно програмиране с цветен touch screen диспл..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Индустриална сушилня DomusСтрана на произход ИспанияСерия ECO EnergyВисокоефективна система за сушене, която минимализира времето и намалява разходите с до 40% на цикълКапацитет 27,5-30,5 кг./цикълПроизводителност 51,6 кг./часмикропроцесорно управление и свободно програмиране с цветен touch screen д..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Производител: Domus
Индустриална сушилня DomusСтрана на произход ИспанияСерия ECO EnergyВисокоефективна система за сушене, която минимализира времето и намалява разходите с до 40% на цикълКапацитет 33-37 кг./цикълПроизводителност 63,9 кг./часмикропроцесорно управление и свободно програмиране с цветен touch screen диспл..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)