Menu
Your Cart

Озонов шкаф OZOCAB

Озонов шкаф OZOCAB
Озонов шкаф OZOCAB
Озонов шкаф OZOCAB
Озонов шкаф OZOCAB
Озонов шкаф OZOCAB
Озонов шкаф OZOCAB
Озонов шкаф OZOCAB
Озонов шкаф OZOCAB
Озонов шкаф OZOCAB

Шкафът OZOCAB деодорира и санитаризира по съвсем естествен начин, без да използва никакви химикали. Почистващата технология на OZOCAB генерира озон през първата фаза на цикъла (около 1/3 от зададеното време). Пред оставащото време уредът разрушава напълно озона вътре и регенерира чист кислород без каквито и да било остатъци. Вратите могат да бъдат отворени само след като озонът е разграден докрай (прави се проверка с PPM детектор). Така уредът е безопасен за хората и природата.

Oксидиращите свойства на озона след неговото откриване са причина за неговото широко използване в борбата с вируси, бактерии и др. Механизмът на действие на озона върху вирусите не води до тяхното унищожаване,  а до блокиране на техните специфични рецептори за свързване с клетките и така до тяхното обезвреждане. Блокира се репродуктивният механизъм за възпроизвеждане на вируса в неговата първа фаза: инвазия в клетките.

OZOCAB неутрализира и най-упоритите миризми: пот, урина, повръщано, пушек от огън или цигари, миризми от домашни любимци, кухненски миризми, мухъл, молци, бои и лакове и др. Може да бъде използван за различни предмети: облекла, гащеризони, обувки, ботуши, шапки и спортни каски; но и за домашен текстил, като възглавници, одеяла, покривки, завеси и т.н. Той е особено ефективен при облекла, изработени по поръчка и театрални костюми, които не могат да се перат и гладят ежедневно.

Озонът напълно премахва миризмите от тъканите, без да ги уврежда, и преди всичко дезинфекцира дрехите, създавайки възхитително усещане за свежест. Възможностите за санитаризиране на OZOCAB са тествани и сертифицирани от Микробиологичните лаборатории на Университета в Нюкасъл (Великобритания). Този шкаф може лесно да бъде инсталиран навсякъде с обикновен щепсел. Не се нуждае от специална поддръжка, нито периодична смяна на филтрите, което може да повлияе на текущите разходи. Мощният му озонов генератор и широчината му позволяват висока производителност. Този шкаф може да извърши до 20 цикъла на час.

Оборудван е с микропроцесор с 6 програми, всяка от които с 3 опции: кратък, среден или дълъг цикъл, с предварително зададени времена и възможност за увеличаване на времето в дългия цикъл, до максимум 99 минути. Стандартно се предлага със закачалки, 2 рафта, които да бъдат разположени на различни височини и колела с предни спирачки.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Електрическо захранване

230V / 1 / 50Hz

Консумирана мощност

450 W

Размери

1120 х 730 х 2100 мм.

Нето тегло

230 кг.

 

Потърсете ни за допълнителна информация

GSM:   0897954404
Viber:  0897954404
E-mail: office@classico.bg

0.00лв.
без ДДС: 0.00лв.
  • Арт. №: Озонов шкаф OZOCAB