Menu
Your Cart

Решения

Оборудване за малък хотел

Предлагаме на нашите клиенти топ офертата - Оборудване за малък хотел до 30 легла на цени от 5699.00 лв. без ДДС за пералня, сушилня и каландър! Така Вие получавате комплексно решение за пране, сушене и гладене, което позволява обработването на около 60 - 70 кг. пране на ден. Оборудването е изключително подходящо за  малки хотели, ресторанти, детски градини и др. обекти с този капацитет. Машините, които предлагаме в комплекта, са с максимално опростено управление, много надеждни и с дълъг живот.


Обществени перални с жетони

ONNERA BARCELONA LAUNDRY S.A. предлага широка гама уреди с марка DOMUS, предназначени за индивидуални перални за саомобслужване. Машините са направени така, че да бъдат лесни за инсталация и експлоатация. На първо място самият контролен панел е опростен и потребителят може свободно да оперира с машината още от първия път. Предният панел показва ясно главните характеристики във всеки цикъл нa пране или сушене. Дисплей показва времето, оставащо до края на програмата, така че потребителят знае кога точно тя ще приключи. Пералните се предлагат с различни видове захранване – електрическо, с топла вода или с парa. Сушилните от своя страна могат да бъдат захранени с пара, електричество или газ. Всички тези опции правят тези уреди изключително удобни и икономични за създаването на обществена пералня на самообслужване.

 

Ателие за химическо чистене с RENZACCI

Иновациите винаги са били силната страна на машините RENZACCI. Благодарение на 45 – годишния опит на RENZACCI в производството на индустриално оборудване за пране и химичесо чистене сега на нашите клиенти можем да предложим най-широк и пълен диапазон на професионални машини с революционни подобрения и отлично качество, изключително енергоспестяващи и лесни за експлоатация. Те са подходящи за оборудване на хотели, болници, обществени ателиета за пране и химическо чистене.

 

Бариерни перални машини за болници

За да отговаря прането в болниците на изискванията за хигиена, предлагаме на вашето внимание бариерните машини. Те са подходящи там, където е необходимо разделянето на мръсното от чистото пране чрез хигиенна бариера, като по този начи се постига най-висока степен на чистота. При тези машини мръсното пране се слага от едната страна на машината, а чистото пране се изважда от задната част на машината. Така потребителите могат да бъдат сигурни, в абсолютната хигиена при пране!